Ligula
Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovPotrdilo o znanju jezika

Potrdilo o znanju jezika

Lingula, ta jezična šola | Lingulino potrdilo o znanju jezika

V Linguli lahko pridobite potrdilo o znanju tujega jezika. Vaše znanje preverimo na uvrstitvenem testu, ki vključuje pisni in slušni del (skupaj 60 do 70 minut), in z daljšim pogovorom s profesorico tujega jezika.

Preverite, katero potrdilo potrebujete

Potrdilo, ki ga pridobite v Linguli, ni javno veljavno potrdilo, zato preverite, ali ga bodo v ustanovi, za katero ga potrebujete, upoštevali.

Praviloma potrdilo o znanju jezika, ki ga izdamo v Linguli, kandidati najpogosteje potrebujejo za študij ali pa ga kot dokazilo o znanju zahtevajo v podjetju ali nekaterih ministrstvih ob zaposlitvi ali napredovanju.

Kaj je napisano na potrdilu o znanju?

Na podlagi pisnega in ustnega testa izdamo potrdilo, na katerem navedemo, na katero stopnjo na lestvici Skupnega evropskega referenčnega okvirja za jezike (CEFR) vas uvrščamo.

Potrdilo izdamo na željo tudi v tujem jeziku.

Cena in dogovor za termin

Za prijavo na opravljanje testa izpolnite spodnjo prijavnico. Pisno potrdilo o znanju jezika znaša 69,00 € oziroma 89,00 €, če želite izpit opraviti v roku enega tedna od prijave in plačila. Po prejetju plačila se dogovorimo glede termina uvrstitvenega testa.

Filtri Sortirajte rezultate
Ponastavite Uveljavite
MENU