Ligula
Skoči na vsebino

Potrdilo o znanju jezika

V Linguli lahko pridobite potrdilo o znanju tujega jezika. Vaše znanje preverimo na umestitvenem testu, ki vključuje pisni in slušni del (skupaj 60 do 70 minut), in z daljšim pogovorom s profesorico tujega jezika.

Filtri Sortirajte rezultate
Ponastavite Uveljavite
Vsebnik
Individualno svetovanje za mednarodni izpit iz angleščine
-
89,00 
Vsebnik
Potrdilo o znanju jezika
-
110,00 

Preverite, katero potrdilo potrebujete

Potrdilo, ki ga pridobite v Linguli, ni javno veljavno potrdilo, zato preverite, ali ga bodo v ustanovi, za katero ga potrebujete, upoštevali.

Praviloma potrdilo o znanju jezika, ki ga izdamo v Linguli, kandidati najpogosteje potrebujejo za študij ali pa ga kot dokazilo o znanju zahtevajo v podjetju ali nekaterih ministrstvih ob zaposlitvi ali napredovanju.

Kaj je napisano na potrdilu o znanju?

Na podlagi pisnega in ustnega testa izdamo potrdilo, na katerem navedemo, na katero stopnjo na lestvici Skupnega evropskega referenčnega okvirja za jezike (CEFR) vas uvrščamo.

Potrdilo izdamo na željo tudi v tujem jeziku.

Dogovor za termin 

Za prijavo na opravljanje testa izpolnite zgornjo prijavnico. Po prejetju plačila se dogovorimo glede termina umestitvenega testa.

Lingula, ta jezična šola | Lingulino potrdilo o znanju jezika

S svojo strokovnostjo ste me prijetno presenetili

5/5

S svojo strokovnostjo in prijazno dobrodošlico ste me prijetno presenetili. Učiteljica Petra je v meni je vzbudila dodatno samozavest, kar je pri učenju jezika precej pomembno. Žal so mi v gimnaziji angleščino preprosto ‘zagabili’, od takrat naprej sem imel odpor do jezika in skoraj nič samozavesti. Po pogovoru je učiteljica ugotovila, da moje znanje le ni tako slabo, kot sem mislil, s preprostimi besedami mi je dejala: ‘Are you always so hard on yourself, Blaž?’ in to mi je dalo misliti. Zahvalil bi se ji, ker mi je z nekaj preprostimi besedami dala vedeti, da sem očitno le dober, to pa je vame vlilo ogromno mero motivacije, ki sem jo več kot očitno potreboval. Danes sem dobil rezultate izpita IELTS in sem z njimi izjemno zadovoljen. Hvala!

Blaž Oder

    Izkoristite brezplačno svetovanje - osebni pogovor

    Vas zanima več, ne veste, katero raven izbrati ali pa imate dodatna vprašanja, na katera bi vam lahko odgovorili? Kontaktirajte nas prek spodnjega obrazca in z veseljem bomo pomagali. 👇