Ligula
Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovBrezplačnoTečaj Ekspres – spoznajte izvirno govorno metodo

Tečaj Ekspres – spoznajte izvirno govorno metodo

Lingula, ta jezična šola | Tečaj Ekspres

Tečaj Ekspres vam omogoča brezplačen preizkus Linguline govorne metode in pridobitev praktičnega znanja. Prijavite se lahko na osnove jezika za začetnike ali na sproščeno konverzacijo za tiste, ki ste se jezika že učili.

Če boste želeli, boste dobili tudi strokoven nasvet, kateri tečaj bi bil za vas najprimernejši. Tako se boste zajamčeno najbolje odločili. Ko boste spoznali, da v Linguli dejansko govorite od prve ure dalje, se boste spraševali: »Zakaj nisem tega odkril že prej …?«

Prijava 

Filtri Sortirajte rezultate
Ponastavite Uveljavite
Najdeno 0 rezultatov

Iskalnik pokaže samo trenutno aktivne tečaje.
Če iskalnik ne prikaže nobenega rezultata, vam svetujemo, da nas pokličete na 080 23 52 nam pišete ali izpolnite spodnji obrazec. Novi tečaji se oblikujejo vsak mesec in lahko vedno najdemo pravo rešitev za vas.

Ponovno iskanje

V dvoje je lažje in bolj zabavno 

Povabite s seboj prijatelja ali sodelavca oziroma družinskega člana. Znanstveno je namreč dokazano, da ljudje, ko se lotimo nečesa novega, pa naj bo to jezikovni tečaj ali telovadba:

  • v dvoje hitreje dojemamo,
  • pogosteje vztrajamo do konca,
  • in pri tem občutimo manj stresa.

Če se še odločate za jezikovni tečaj in bi se želeli prepričati o Lingulini metodi učenja prek pogovora, je tečaj Ekspres idealna odločitev. 

Predstavitveni tečaj nama je bil zelo všeč, še posebej, kako je predavateljica sproščeno pristopila k prebujanju naših zakrnelih sivih celic. Za to si zasluži vso pohvalo. Verjemite mi, če se je za tečaj odločil moj mož, ki se že na daleč izogiba vsemu, kar diši po šoli, potem lahko dejstvo, da se je vpisal v tečaj, razumete kot veliko priznanje.
—  Doroteja Logar

MENU