Ligula
Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovBrezplačnoBrezplačne predstavitvene urice za otroke

Brezplačne predstavitvene urice za otroke

Odločitev, da otroka vpišemo v jezikovni tečaj, ni enostavna. Zadrega je še večja, če otrok ni prepričan, ali bi se sploh rad učil tujega jezika, in je to bolj želja nas staršev. Prav zato lahko otroci mini Lingulo brezplačno preizkusijo!

Naj se prepričajo, kako kako zabavno in prijetno je na tečaju.

Zakaj na brezplačne urice?

Ko otrok preizkusi učenje jezika v Linguli, je bolj motiviran za učenje, saj spozna, kako prijetno je, če se jezika učiš prek pogovora in igre. Prav otrokova notranja motivacija predstavlja enega ključnih elementov uspešnega učenja jezika.

Prijava 

Vse je lažje po manjših korakih. Naj bo spoznavanje jezika za vaše otroke kar se da prijetno in brez strahu.

Filtri Sortirajte rezultate
Ponastavite Uveljavite
Najdeno 0 rezultatov

Iskalnik pokaže samo trenutno aktivne tečaje.
Če iskalnik ne prikaže nobenega rezultata, vam svetujemo, da nas pokličete na 080 23 52 nam pišete ali izpolnite spodnji obrazec. Novi tečaji se oblikujejo vsak mesec in lahko vedno najdemo pravo rešitev za vas.

Ponovno iskanje

Pridem s prijateljem!

Naj otrok povabi na predstavitvene urice tudi prijatelja. V dvoje je lažje in bolj zabavno.

Govorna metoda omogoča hiter napredek

Otroci novo jezikovno okolje usvajajo z vsemi čutili: kar slišijo, tudi vidijo. Česar se dotaknejo, zaznavajo tudi z besedami. Učenje je strokovno, a zelo sproščeno. Je intenzivno, a zelo igrivo. Kar naprej se kaj dogaja! 

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Poskrbite za bodoče dobre govorce in si preberite mnenja zadovoljnih Lingulinih otrok in njihovih staršev. Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Celotno mnenje.
—  Mojca Šušteršič Ambrož

MENU