Skoči na vsebino
Lokacija strani: DomovBrezplačnoBrezplačne predstavitvene urice za otroke

Brezplačne predstavitvene urice za otroke

Odločitev, da otroka vpišemo v jezikovni tečaj, ni enostavna. Zadrega je še večja, če otrok ni prepričan, ali bi se sploh rad učil tujega jezika, in je to bolj želja nas staršev. Prav zato lahko septembra in junija otroci Mini Lingulo brezplačno preizkusijo! Vpis bo lažji, če se otroci prepričajo, kako to gre, vi pa se medtem pogovorite z učiteljicami ali z osebno svetovalko za zgovorne otroke.

Zakaj na brezplačne urice

Vse je lažje po manjših korakih. Naj bo spoznavanje jezika za vaše otroke kar se da prijetno in brez strahu. Predstavitvene urice so priložnost, da otrok izgubi tremo in vidi, kako je pri nas zabavno in fajn!

Starši pohvalijo, da je potem, ko otrok sam preizkusi učenje v Linguli, bolj motiviran za učenje, saj spozna, kako prijetno je, če se jezika učiš prek pogovora. Prav otrokova notranja motivacija predstavlja enega ključnih elementov uspešnega učenja.

Pridem s prijateljem!

Naj otrok povabi na predstavitvene ure tudi prijatelja. V dvoje je lažje in bolj zabavno.


Prijava 

Filtri Sortirajte rezultate
Ponastavite Uveljavite
Najdeno 0 rezultatov

Iskalnik pokaže samo trenutno aktivne tečaje.
Če iskalnik ne prikaže nobenega rezultata, vam svetujemo, da nas pokličete na 808 23 52 nam pišete ali izpolnite spodnji obrazec. Novi tečaji se oblikujejo vsak mesec in lahko vedno najdemo pravo rešitev za vas.

Ponovno iskanje

Govorna metoda omogoča hiter napredek

Otroci novo jezikovno okolje usvajajo z vsemi čutili: kar slišijo, tudi vidijo. Česar se dotaknejo, zaznavajo tudi z besedami. Učenje je strokovno, a zelo sproščeno. Je intenzivno, a zelo igrivo. Kar naprej se kaj dogaja! 

Lingula - ta jezična šola | Pogovorna metoda

Praktične in interaktivne vsebine
Predstavitvene urice potekajo na različnih ravneh znanja, z veliko pogovora.

Lingula - ta jezična šola | Navdušeni smi

Večja motivacija za obiskovanje tečaja
Če sam preizkusiš učinkovit sistem učenja in spoznaš učitelje, greš raje na tečaj.

O nas se govori

V Linguli verjamemo, da bo svet boljši, če bodo dobri govorci po njem širili dobre govorice. Poskrbite za bodoče dobre govorce in si preberite mnenja zadovoljnih Lingulinih otrok in njihovih staršev. Ponosni smo, da govorijo dobro. Tudi o nas!

zvezdice-mnenja.png

Všeč mi je, da se išče znanje in da so skupine manjše, kjer se učiteljica otroku resnično lahko posveti individualno. Celotno mnenje.
—  Mojca Šušteršič Ambrož

MENU