Ligula

Ste se tudi vi kdaj počutili

nelagodno ali prestrašeno,

ko ste morali govoriti v angleščini?

Ste se tudi vi kdaj počutili nelagodno ali prestrašeno,  ko ste morali govoriti v angleščini?

Ste samozavestni, ko se izražate v slovenščini, ko govorite v angleščini, pa občutite nemoč in zadrego?

Ali se vam zdi, da bi bili veliko bolj prepričljivi in uspešni, če bi imeli boljše znanje angleščine?

Kaj vam pomaga, da razumete sogovornika, ko pa zmrznete v hipu, ko je treba govoriti ...

V poslovnem svetu se to pogosto dogaja.

Morda ste se že znašli v situaciji, ko ste morali na pomembno srečanje s tujimi strankami, vendar niste imeli dovolj samozavesti, da bi se pogovarjali v angleščini.

Posledica tega so izgubljeni posli, zmanjšan ugled pri strankah in sodelavcih ter občutek jeze zaradi zamujenih priložnosti.

Razumemo, da je občutek nelagodja in strahu pri govorjenju v tujem jeziku lahko ovira na poti do uspeha. Prepričani smo, da bi z izboljšanim znanjem angleščine lahko dosegli še več. 

5/5

Pri delu mi bo prav prišlo znanje poslovne angleščine

Vsaka ura je bila zanimiva in polna smeha. Vsekakor je velika prednost našega tečaja, da je Richard ”native speaker”, tako smo vedno iz prve roke izvedeli za prave besede in fraze, ki nam jih slovarji ne morejo ponuditi. Pri vsakdanjemu delu mi bo prav prišlo znanje iz poslovne angleščine – tako pri konverzaciji kot pri pisanju e-sporočil.

Lingula I Priporočilo Maja Dobovšek Zarnik

Maja Dobovšek Zarnik, Siemens

Zavezan jezik kljub dolgoletnemu učenju?

Vse razumem, ko pa moram spregovoriti, preprosto zmrznem.” Znano?

Tudi v Linguli srečujemo številne tečajnike, ki so se angleščine že učili v šoli ali drugje. Vendar imajo kljub obvladovanju slovnice težave, ko je treba spregovoriti.

Razlog za to tiči v »klasičnih metodah« poučevanja jezikov, ki se osredotočajo na podrobnosti slovnice, pisno reševanje nalog in razumevanje besedil, zapostavljajo pa razvoj govornih veščin.

Zato ni čudno, da ljudje niso suvereni pri govorjenju v angleščini – saj tega nikoli niso pravilno vadili!

Da bi premagali te izzive, smo v Linguli razvili inovativno govorno metodo, ki se bistveno razlikuje od klasičnih pristopov.

Lingula - ta jezična šola | Pogovorna metoda

Kaj je govorna metoda?

Govorna metoda je preprost in dokazano učinkovit način učenja tujega jezika. S posebnimi taktikami in pristopi poskrbimo, da prebudimo govorca v vas in da govorite od prve ure dalje.

V Linguli se govoru ne morete izogniti z odgovori, kot so “yes” in “no”

Nasprotno – s pomočjo vprašanj, ključnih besed ali podobnih primerov dobite orodje, s katerim lahko spregovorite in govorite v angleščini.

Pri nas se ne učite o tujem jeziku učite se govoriti v tujem jeziku!

Mnogi, ki so se dolgo neuspešno mučili z učenjem tujega jezika po klasični metodi, so v Linguli spregovorili sproščeno.

Lingula, ta jezična šola | Tečaj Ekspres

Kakšne rezultate lahko pričakujete po opravljenih tečajih v Linguli?

Pridružite se več kot 18.000 zadovoljnim tečajnikom

Angleščina po vaši meri

V Linguli verjamemo, da je učenje tujega jezika izziv, ki ga lahko sprejme in usvoji čisto vsak, ne glede na starost in predznanje, in si tako obogati življenje. 

Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen govorec, ali se raje učite v skupini ali individualno, v živo ali na daljavo –  naša raznolika ponudba je prilagojena posameznikom in njihovim edinstvenim potrebam, zato boste zagotovo našli idealno rešitev za vaše jezikovno potovanje!

Da bi vam olajšali prvi korak na tej poti, vas vabimo, da se prijavite na brezplačno svetovanje.

Neobvezujoč osebni pogovor vam omogoča, da se srečate z našimi izkušenimi učitelji, ki vam bodo s prijaznim in individualnim pristopom pomagali razumeti vaše cilje ter vam svetovali pri izbiri najboljšega tečaja za vas.

Brezplačno svetovanje

Odločitev za tečaj je bila pravilna

Končno lahko brez težav govorim angleško, nimam več strahu pred govorjenjem in tudi pisanjem. Imam delo, pri katerem se vsak dan srečujem z angleščino, in zdaj sem res bolj samostojna in prepričana vase. Odločitev za tečaj je bila pravilna.

Anita Fogie

Kaj se zgodi po prijavi na brezplačno svetovanje?

1. Ko dobimo vašo prijavo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali (kot boste želeli – po telefonu ali e-pošti) in se dogovorili za termin brezplačnega pogovora z učiteljico (v živo ali na daljavo, kot vam je ljubše). 

2. Na brezplačnem osebnem pogovoru z učiteljico angleščine se vam osebno posvetimo in skupaj ugotovimo, kateri tečaj je najprimernejši za vas (če ste se jezika že učili, se verjetno ne želite učiti stvari, ki jih že znate).

3. Po sproščenem pogovoru vam bomo pomagali pri prijavi na izbrani jezikovni tečaj.

Oglejte si video mnenja tečajnikov!

Play Video

Kaj pa višina šolnine za tečaj?

V Linguli imamo veliko izbiro tečajev (in še večjo izbiro terminov), tako da lahko vsak najde tečaj zase. Natančne šolnine za vaš tečaj pa takole na daljavo ne moremo poznati.

Višina investicije v tečaj je namreč odvisna od …

Tečaj angleščine v skupini 6-8 tečajnikov, ki poteka enkrat tedensko po 3 učne ure na teden, lahko obiskujete že za 487,06,54 €. 

*Večina naših skupinskih tečajev traja 4 mesece. Teh 487, 06 € je končna cena za 45 šol. ur za vse 4 mesece skupaj  Možno je plačilo na 4 obroke.

Če vas zanima e-učenje, brez učitelja, po vrhunskem programu 24 tujih jezikov, se enoletni e-tečaj začne že pri 220 €.

Ste pripravljeni, da končno usvojite angleščino in v njej samozavestno govorite?

Kaj, če bi to pomlad uživali v učenju jezika po govorni metodi, spoznali nove kulture in postali samozavestnejši tudi v izbranem jeziku?

… in hkrati usvojil praktično znanje angleščine, kar bi vam prineslo neulovljivo prednost?

Pohitite, število mest je omejeno!

 

V Linguli ne začnemo s slovnico in pravili, temveč s prebujanjem govorca v vas!